سرپرست کمیته امداد مهریز خبر داد: اجراي سند کاهش فقر در مهریز

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهریز، سیدرضا مروستی‌زاده در نشست بررسی سند فقر شهرستان مهریز، ارتقا و حفظ كرامت انساني نيازمندان در همه مناطق و تدوين نظام جامع خدمات‌رساني به محرومان و افراد نيازمند توسط دستگاه‌هاي اجرايي را از اهداف مهم اين سند دانست و اظهار داشت: در قالب اين سند پويا و فراگير براي فقرزدايي و كاهش فاصله طبقاتي، اشتغال‌زايي و حل و فصل امور متعدد نيازمندان نسبت به ارائه راهكارهاي عملي اقدام شده است.
وی، سند كاهش فقر را عصاره تمام اقدامات اين نهاد در چند سال گذشته دانست و بيان کرد: آموزش مهارت‌هاي زندگي، فني و حرفه‌اي همچنين اشتغال و كسب درآمد پايدار از جمله محورهاي اساسي اين طرح است.
مروستی‌زاده اظهار اميدواري كرد: با اجرايي شدن كامل اين سند شاهد رفع محروميت، كاهش فقر، حل مشكل نيازمندان و رونق اقتصادي آنها باشيم.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) مهریز در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در مجموع در طرح مددجویی و شهید رجایی 2هزار و 342 خانوار و 4هزار و 733 نفر زیر پوشش حمایت کمیته امداد مهریز هستند.
فرماندار مهریز نیز در این نشست خدمت به محرومان و ضعفا را يكي از اهداف اصلي نظام اسلامي دانست و اظهار داشت: اين وظيفه خطير و مهم به كميته امداد امام خميني (ره) تفويض شده و اين نهاد در گذشته با بهره‌گيري از هدايت‌هاي امام راحل و هم‌اكنون با توجه به منويات رهبر معظم انقلاب اسلامي در اين راستا گام‌هاي بسيار مهمي را برداشته است.
مهدی کیانی‌مقدم تصریح کرد: در رسالت كميته امداد، اجراي سنت‌هاي حسنه و توسعه فرهنگ انفاق و نيكوكاري به صورت يك راهبرد و هدف مهم براي نظام مورد توجه است.
وی همچنین بر تسریع در تشکیل کمیته‌های اشتغال و فرهنگی و بررسی راهبردهای سند کاهش فقر در این کمیته‌ها تاکید کرد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد نیز در این جلسه تاکید کرد: بايد با سازماندهي لازم، اطلاع‌رساني به موقع و تبليغ و ترويج اهداف اسلام در زمينه كمك به محرومان براي رسيدن به اين مهم اقدام شود.
مدیر اداره برنامه‌ریزی کمیته امداد استان یزد نیز در این نشست از کاهش 50 درصدی مددجویان زیرپوشش زیر 60 سال که در پایان سال 1389 زیر پوشش قرار گرفتند پس از اجرایی شدن این سند در پایان برنامه پنجم توسعه خبر داد و افزود: وضعیت مددجویان شهرستان پس از اجرایی شدن این سند در پایان برنامه پنجم توسعه تعیین شده است.
وی افزود: بر این اساس در زمینه تامین مسکن، مددجویان فاقد مسکن واجد شرایطی که مشمول خدمات مستمر با جمعیت دو نفره و بالاتر با توجه به عرف منطقه محل سکونت، دارای مسکن باشند، شناسایی مددجویان مستعد و متقاضی کار و ایجاد اشتغال برای آنان به گونه‌ای که زمینه اشتغال 85 درصد از مددجویان مستعد و قادر به کار فراهم شود یا به نوعی از طریق کاریابی مشغول به کار شوند، برگزاری دوره آموزشی مهارت‌های زندگی به گونه‌ای که همه مددجویان سرپرست خانوار کمتر از 60 سال، آموزش‌های مورد نیاز را در زمینه مهارت‌های زندگی فرا گیرند، صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: بر اساس این سند، نهضت سوادآموزی مددجویان بیسواد لازم التعلیم به گونه‌ای که 100 درصد از آنان در دوره‌های آموزشی نهضت سوادآموزی ثبت‌نام کنند و باسواد شوند، ترویج سنت‌های حسنه اسلامی و جذب مشارکت‌های مردمی به گونه‌ای که درآمدهای شهرستان در دوره پنج ساله نسبت به دوره مشابه 200 درصد رشد داشته باشد، شناسایی نیروهای افتخاری و داوطلب خدمات در امر مددرسانی به محرومان و جذب و بهره‌گیری از آنان به میزان دو درصد جمعیت منطقه و ایجاد بانک اطلاعاتی آنان نیز صورت خواهد گرفت.