به گزارش روابط عمومی فرمانداری مهریز: این جشنواره با حضور مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ،مدیر شبکه بهداشت و درمان و رابطین بهداشتی این شهرستان برگزار شد.

رابطین بهداشتی مهریزی انواع غذاهای سنتی از جمله کشک بادمجان ، پلو ، انواع اشکنه ، انواع آش و انواع کوکو را پخت کرده و در این جشنواره  به نمایش گذاشتند.

یوسف نقیایی مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی رابطین بهداشتی با غذاهای سالم و ترویج مصرف آنها عنوان کرد .

وی با اشاره به اهمیت غذاهای سنتی گفت : از جمله اهداف برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای سنتی به نسل جدید و همچنین معرفی چگونگی عرضه غذاهای سنتی و بازگشت غذاهای سنتی به سبد خانوار است .

گفتنی است در پایان  این جشنواره ، ۵ غذای برتر  انتخاب شده و معرفی گردید .