١.‏ استفاده از کولرهای کم آب بر
‏٢.‏ جابجایی کولرها به محل هایی که کمتر در معرض تابش آفتاب باشند
‏٣.‏ استفاده از سایه بان برای کولرهای آبی
‏٤.‏ در صورت امکان استفاده از سیستم های سرمایش موضعی به جای سیستم های مرکزی
‏٥.‏ کنترل مصرف آب برای ظرفشویی و پخت و پز در اداراتی که رستوران دارند و نصب کنتور ‏برای این محل ها ‏
‏٦.‏ استفاده از گیاهان همخوان با اقلیم برای فضای سبز ادارات‏
‏٧.‏ استفاده از کودهای متراکم شده به جای فضولات حیوانی در فضای سبز
‏٨.‏ انتخاب زمان آبیاری گیاهان فضای سبز در اوایل روز یا شب
‏٩.‏ استفاده از کودهای گیاهی آلی برای باغچه ها
‏١٠.‏ جلوگیری از نشت شیر آلاتی که امکان جایگزینی آنها با شیرهای کاهنده نیست
‏١١.‏ استفاده از درفشان (پرلاتور) برای کلیه شیرهای قدیمی
‏١٢.‏ کاهش تعداد دفعات چمن زنی
‏١٣.‏ تنظیم تیغه ماشین زنی در حالت ماکزیمم برای حفظ حد اکثر رطوبت خاک و در نتیجه ‏حداقل نیاز به آبیاری فضای سبز
‏١٤.‏ کنترل سرریز و نشت فلاش تانک ها
‏١٥.‏ کنترل نشت شیر آلات و اتصالات
‏١٦.‏ عدم آبیاری باغچه ها در روزهای بارانی
‏١٧.‏ سعی در پرورش گیاهان مشابه از لحاظ نیاز آبی در کنار باغچه ها زیرا به زمانی یکسان برای ‏آبیاری نیاز دارند.‏
‏١٨.‏ وجین علف های هرز فضای سبز تا از آب و مواد مغذی استفاده نکنند
‏١٩.‏ خودداری از کاشتن گیاهان تزئینی و نصب فواره هایی که آب را در هوا پخش می کنند.‏
‏٢٠.‏ از شست و شوی وسایل نقلیه با آب شرب جلوگیری شود.‏
‏٢١.‏ برای شیرهای معمولی حداقل درفشان نصب گردد.‏
‏٢٢.‏ کلیه لوله ها با توجه به شرایط آب و هوایی عایق کاری گردد تا در تایستان برای رسیدن به ‏آب سرد مقدار زیادی آب هدر داده نشود و در زمستان برای رسیدن به آب گرم
‏٢٣.‏ محل قرار گرفتن آب گرمکن در آبدار خانه با محل مصرف حد اقل باشد.( به علت ‏جلوگیری از هدر رفتن آب سرد داخل لوله)‏
‏٢٤.‏ از سر دوش های کاهنده برای دوش ها استفاده شود.‏