مدیر جهاد کشاورزی مهریز گفت: یک سوم جمعیت شهرستان مهریز از طریق پرورش دام، طیور و آبزیان امرار معاش می‌کنند.

به گزارش روابط عمومي فر مانداري مهريز محمد حسن حكيمي گفت: شهرستان مهریز به دلیل وضعیت خاص اقلیمی و جغرافیایی که دارای مناطق معتدل کوهستانی و گرم و خشک است، همچنین با داشتن مردم سختکوش و قناعت پیشه و علاقمند به پرورش دام، طیور، زنبور عسل و آبزیان همزمان با رشد جمعیت و توسعه زندگی شهری و روستایی و نیاز جامعه به پروتیئن حیوانی را برطرف کرده است.

 

وی افزود: دامپروران مهریز با آگاهی از ضرورت محصولات دامی در سلامت جامعه، در این راستا گام موثری برداشته‌اند به طوری که زمینه اشتغال بیش از ۳هزار خانوار شهری و روستایی در بخش دامپروری مهریز فراهم شده است.

حکیمی، زمینه‌های تولید در بخش دامپروری مهریز را پرورش گاو داشتی و پروار، شتر داشتی و پروار، پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار و پولت، مرغ مادر گوشتی، پرورش شترمرغ و کبک مولد و پروار، پرورش زنبور عسل، پرورش آهو، پرورش کرم ابریشم، پرورش ماهیان سرد آبی و گرم آبی، اسب و گورخر نام برد و گفت: امرار معاش جمع کثیری از خانوارهای پرجمعیت و یا کم‌درآمد از این طریق است.

وی تصریح کرد: به نوعی دیگر می‌توان گفت یک سوم جمعیت این شهرستان از طریق پرورش دام، طیور و آبزیان امرار معاش می‌کنند و این شهرستان را به یکی از قطب‌های تولید شیر، گوشت قرمز و گوشت سفید، تخم مرغ، عسل،گوشت کبک و شترمرغ استان یزد تبدیل کرده‌اند.

حکیمی همچنین با بیان اینکه مقدار قابل توجهی از تولیدات دامپروران مهریز مازاد بر نیاز است، افزود: مقدار مازاد بر مصرف تولیدات دام و طیور این شهرستان به یزد و استان‌هایی نظیر هرمزگان و فارس حمل می‌شود.