در ميزگردي:

وضعیت اشتغال جوانان مهریزبررسي شد

« بررسی وضعیت اشتغال جوانان مهریز» با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان این شهرستان برگزار و شرکت کنندگان بر جلب مشارکت بخش خصوصی و خیران برای همکاری با دولت در تحقق بیشتر موضوع تاکید کردند.

« بررسی وضعیت اشتغال جوانان مهریز» با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان این شهرستان برگزار و شرکت کنندگان بر جلب مشارکت بخش خصوصی و خیران برای همکاری با دولت در تحقق بیشتر موضوع تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومي فرمانداري مهريز به نقل از خبرگزاري ايرنا، در این میزگرد با اشاره به اینکه در 40 سال گذشته در زمینه اشتغال فعالیت های خوبی انجام شده بر تداوم کارها با برنامه ریزی و همکاری سرمایه گذاران تاکید شد.
شرکت کنندگان همچنین با ارائه گزارش به ظرفیت های منطقه به خاطر قرار گرفتن در جاده کنار اصلی تهران، بندرعباس و آب و هوای مناسب اشاره و حضور بخش خصوصی برای سرمایه گذاری را خواستار شدند.

** جایگاه سوم مهریز در مشاغل صنعتی
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مهریز گفت: به برکت انقلاب اسلامی و پیگیری مسئولان، هم اکنون این شهرستان در زمینه ایجاد مشاغل صنعتی رتبه سوم استان را دارد.
حبیب الله خلفایی افزود: برای 265 واحد تولیدی و صنعتی در منطقه تاکنون مجور تاسیس صادر و زمینه اشتغال حدود پنج هزار نفر از نیروهای بومی و غیر بومی فراهم شده است .
وی خاطر نشان کرد: تاکنون 17 طرح از 60 طرح اشتغال مهریز در کارگروه استان مصوب شده و به هشت طرح وام خود اشتغالی به میزان 12میلیارد ریال پرداخت شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه مهریز ظرفیت های خوبی در زمینه اشتغال از جمله زمین مناسب، نزدیکی به مرکز استان و زیر ساخت های خوبی در شهرک های صنعتی دارد بر حضور سرمایه گذاران تاکید کرد.

** زیرساخت‌ لازم برای سرمایه گذاری و اشتغال فراهم است
مدیرعامل شرکت شهرک صنعتی مهریز گفت: تمام زیر ساخت های لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شهرک فراهم است و از سرمایه‌گذاری در زمینه محصولات کم آبخواه به خصوص نیروگاه خورشیدی استقبال می شود.
حمیدرضا بشارت افزود: در شهرک صنعتی، آب، برق، گاز، تلفن همراه و ثابت و خط اینترنت ADSL و همچنین 76 هکتار زمین مسطح با یک‌سوم قیمت اراضی یزد به متقاضیان واگذار می شود.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون هفت فاز شیمیایی، نساجی، غذایی، فلزی، سلولزی، برق و الکترونیک و کانی‌های سنگ در شهرک‌های صنعتی مهریز مشغول به کار هستند که از این تعداد 100واحد با 2 هزار نفر نیرو در حال فعالیت است.

**آموزش های فنی و حرفه ای نیاز است
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه و امور اجتماعی مهریز گفت: برای ایجاد اشتغال مولد و مفید باید دوره های فنی و حرفه ای با حضور جوانان با همکاری ادارات و همراهی خانواده ها برگزار شود.
امیرعباس دهقانی زاده افزود: برای جذب جوانان به واحدهای تولیدی و کارگری به نیروهای توانمند در رشته های مختلف نیاز است که در این خصوص باید بیشتر تلاش شود.
این مسئول اظهار داشت: هم اکنون هزار و 400 کارگاه کوچک و بزرگ در این شهرستان فعالیت دارند و زمینه اشتغال حدود 9 هزار نفر فراهم شده که زیر پوشش بیمه هستند.
دهقانی زاده گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار در شهر و روستاها، کارهای خوبی انجام شده و همچنان زمینه برای ارتقای برنامه ها و جذب جوانان به بازار کار وجود دارد.

** ایجاد اشتغال، محور فعالیت دولت است
کارشناس فرمانداری مهریز گفت: ایجاد اشتغال پایدار با همکاری بخش خصوصی و خیران جزو برنامه های مورد تاکید دولت است که تاکنون در این شهرستان پیگیری شده است.
مهدی شکری افزود: همکاری خوبی بین دستگاه های متولی اشتغال در منطقه وجود دارد و طرح ها و برنامه های پیشنهادی بررسی و اقدام لازم انجام می شود.
وی با اشاره به موقعیت مهریز از بخش خصوصی و خیران برای سرمایه گذاری بیشتر با حمایت و همراهی دستگاه های اجرایی همکاری خواستار شد .